FEBO FERDINAND BOLSTRAAT

FEBO FERDINAND BOLSTRAAT De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Ferdinand Bolstraat. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2022 om 14:58 Eten was bijna koud bij levering.
3 mrt 2022 om 19:47 I give 2 stars for delivery, because I was allowed to change the delivery time. However, the delivery was 20 minutes late and the restaurant is only 300m away! I wasn’t able to leave the house thus I ordered online. Chips were amazing as usually.
4 feb 2022 om 15:45 Saus vergeten
8 jan 2022 om 21:20 Belachelijk lange bezorgtijd. En bezorgkosten 3 euro ook van de gekke. Eten was wel lekker alhoewel de patat erg weinig was voor 3 euro.
9 dec 2021 om 12:27 Altijd goed en vriendelijk!!!
14 okt 2021 om 21:18 Lauw geleverd, waarom niet de febo van t stadionplein? Geloof niet dat ik dit nog een x doe
6 sep 2021 om 7:57 Duurde bijzonder lang en was aan de koude kant..
3 sep 2021 om 20:34 Verkeerde producten afgeleverd
5 aug 2021 om 21:00 Prima
9 apr 2021 om 16:37 Een sausje voor €1,20 is teveel geld maar als je hem helemaal niet krijgt is het nog erger.
6 mrt 2021 om 12:00 Kwam bijna een uur na de aangegeven tijd