FEBO FERDINAND BOLSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Ferdinand Bolstraat. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 21:26 Superlang wachten en ontbrekende items die niet nageleverd worden dus nogmaals elders moeten bestellen….
30 dec 2022 om 21:48 ik vond de patat een beetje zwaar en wat droger dan normaal,de kalfskroketten hadden ook een compacter en wat hardere buitenlaag dan normaal,jammer,maar wel alles op.
8 dec 2022 om 21:05 Delivery time mentioned 50mins and it came around 90mins.. wasnt happy
16 okt 2022 om 13:30 T was lekker en goed warm
14 okt 2022 om 14:57 Ik had om 9.00 uur snacks voor de lunch besteld, ik wilde ze om 12.45 hebben, ze kwamen om 13.30 pas aan. Snacks waren verder helemaal prima
22 sep 2022 om 21:42 T was heerlijk.En goed warm
22 sep 2022 om 17:00 Zo laat en koud! Super slechte service!
8 sep 2022 om 7:04 Duurde erg lang
4 apr 2022 om 14:58 Eten was bijna koud bij levering.
3 mrt 2022 om 19:47 I give 2 stars for delivery, because I was allowed to change the delivery time. However, the delivery was 20 minutes late and the restaurant is only 300m away! I wasn’t able to leave the house thus I ordered online. Chips were amazing as usually.
4 feb 2022 om 15:45 Saus vergeten
8 jan 2022 om 21:20 Belachelijk lange bezorgtijd. En bezorgkosten 3 euro ook van de gekke. Eten was wel lekker alhoewel de patat erg weinig was voor 3 euro.